OVER MIJ

MIJN NAAM IS
CHARLENE VAN HOOFF EN IK WOON IN BREDA.

Na de middelbare school volgde ik een studie aan de kappersschool IMKO. Met mijn diploma op zak ben ik bij verschillende kapperszaken gaan werken, waar veel ervaring is opgedaan. In deze jaren heb ik verschillende technieken eigen gemaakt. Het plezier dat er al was in het kappersvak, heeft toen plaatsgemaakt voor rasechte passie. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om de klant blij te maken met een nieuwe stijl van het haar en de make-up.

Doordat ik zo graag dit totaalbeeld realiseer waren twee opleidingen aan het gerenommeerde Mieke Petit te Amsterdam de logische vervolgstap.

Deze hoogstaande opleiding gaat dieper in op de visagie, haarstyling en de aankleding tijdens bijvoorbeeld fashion shoots.

Nu werk ik weer heel wat jaartjes voor mijzelf en wil mijn doelen uitbreiden. Dat ik mobiel werk heeft ook veel voordelen om mijn vak te verbreden. Het bied luxe en vrijheid. Daarom ben ik de CHAIRLENE ON TOUR BUS gaan creëren! Om mijn vakgebied te vergroten voor bruiden, festivals, shoots en evenementen. De bus optimaal geschikt maken om op allerlei locaties te gebruiken. En ja… op de camping kan ook! 


De mogelijkheden in de bus zijn:

-Haarstyling 

-Visagie

Onder de luifel:

-Knippen 

-Haarstyling 

-Visagie