De mooiste dag van je leven

Jouw bruiloft is de mooiste dag van je leven!

Op deze grote dag wil je natuurlijk op je mooist zijn en kunnen stralen. Zonder je zorgen te maken over je haar en make-up. Wat voor kapsel en make-up passen nou echt goed bij een trouwerij en bij jou?

Werk je met een thema voor je bruiloft? Trendy, natural, classy, bohemian of juist romantisch. Hoe leuk is het dan als dit terugkomt met je eigen haar. De styling van make-up en haar spelen een grote rol in combinatie met de trouwkleding. Ik hanteer natuurlijk meerdere arrangementen waardoor er altijd iets tussen zit wat aansluit bij jou wensen.

Hoe gaat het in zijn werk?:

– Zodra je contact op neemt met Chairlene, plannen we een bel afspraak in om alles vooraf goed te kunnen bespreken. En natuurlijk ook om elkaar alvast te leren kennen. Op de trouwdag hanteer ik ongeveer 2,5 uur in voor je haar en visagie. Daarna nog wat tijd inplannen om je jurk en sieraden aan te kunnen doen. (ook mogelijk alleen het haar of alleen de make-up natuurlijk)

– Inplannen van de trouwdatum en proefsessie. De proefsessie is +/- twee weken voor trouwdatum. Dat is puur voor de details voor mijn ogen en ook voor jou. Proef sessie werkdagen zijn van maandag t/m donderdag. Proefsessie duurt ongeveer +/- 4 uur. Reiskosten worden buiten Breda er los bij gerekend. Of de proefsessie kan ook eventueel bij mij in Breda.

– Graag in de tussentijd wat ideeën of foto’s van jezelf sturen voor het beeld en natuurlijk ook fijn om te weten hoe je er uit ziet. Bespreken ook samen wat je graag zou willen in haar accessoires.
Graag ivm persoonlijk smaak zelf aanschaffen. En ideaal om mee te nemen voor de proefsessie. Misschien wil je ook graag wat bruiloftsgasten in de watten leggen! Max 3 aantal personen of later in de ON TOUR bus is ook nog mogelijk.

– Tijdens de proefsessie ga ik kijken wat jou wensen zijn en geef je ideeën wat eventueel ook nog mogelijk is totdat je helemaal op en top tevreden bent. En ik kijk dan naar de dikte van je haar en naar je huid type. We bespreken ook hoe laat je klaar moet zijn. 

– De dag is zover! Misschien een beetje goeie dosis gezonde zenuwen! Maar vooral alleen maar genieten!
Ik ben er altíjd op tijd en zorg altijd voor nét dat beetje extra!


Wat is er nog meer mogelijk?! Mijn ON TOUR bus is beschikbaar om daarin, dicht in de buurt van
de trouwlocatie of event, jouw haar en make-up te verzorgen.
Ook mogelijk de trouwjurk in de bus aan te doen! Zodat je ready to go bent!