Haar & Make-up

Actie: 10% Korting bij knippen van meer dan 2 pers. op één adres binnen Breda.


* Bij besteding vanaf 18,50 kom ik bij je thuis. 


(Klik hier voor de prijslijst)


Als kapper en make-up artist heb ik de fantastische mogelijkheid om mijn klanten een geweldige transformatie te geven. Met mijn creatieve talent en expertise kan ik de meest prachtige kapsels creëren die perfect passen bij jouw persoonlijkheid en stijl. 

 

Of je nu op zoek bent naar een trendy nieuwe look, een elegant opgestoken kapsel voor een speciale gelegenheid, of gewoon een frisse knipbeurt om je zelfvertrouwen een boost te geven, ik sta voor je klaar met eindeloze mogelijkheden om je haar te laten stralen.

 

En laten we de make-up niet vergeten! Als make-up artist kan ik jouw natuurlijke schoonheid accentueren en je laten stralen als nooit tevoren. 

 

Of je nu een subtiele alledaagse make-up wilt of een gedurfde, glamoureuze look voor een avondje uit, ik ben er om je te helpen. 


Met mijn passie voor kleuren, texturen en technieken, en mijn aandacht voor detail, kan ik je huid laten stralen, je ogen laten oplichten en je lippen prachtig laten spreken. Kortom, als kapper en make-up artist wil ik je laten stralen met een totale make-over die jouw unieke schoonheid naar voren brengt._